Hulterstad 113

Recensioner

Nori, Västerås

Belägen halvvägs mellan brofästet och södra udden ligger Hulterstad bra till för den som vill besöka södra Öland och det mysiga och ombonade huset med nummer 113 är det perfekta boendet.
Direkt när man kliver in genom dörren märks skillnaden mot de stugor man normalt hyr på exempelvis en stugby. Detta är någons hem som de lagt ner sin själ i. Ägarnas intresse för natur, konst och inredning lyser igenom. Vackra tavlor, broderade örngott och annan vacker konst pryder varje rum, varje inredningsdetalj känns omsorgsfullt valt och hela huset andas inredning- och renoveringsglädje.
Här finns rymliga och bekväma rum, dusch, två toaletter, wifi och ett utrustat och mysigt kök där jag och mina reskamrater många gånger suttit och småpratat, glömt bort tiden och gått och lagt oss alldeles för sent.
Med andra ord alla bekvämligheter man kan önska sig.
För den som likt mig gillar natur och fåglar ligger vackra Görans dämme ett stenkast bort västerut och Hulterstads alvar kort väg österut.
Jag kan varmt rekommendera Hulterstad 113 som boende. Det är omöjligt att inte trivas här.

Marjatta, Västerås

Hulterstad 113 är en plats som du gärna återvänder till. Här finns allt du behöver. När du öppnar dörren säger huset välkommen till dig och lugnet fyller sinnet.
Det är inte ett uthyrningshus du kliver in i utan ett personligt och vackert hem med många fina detaljer. Här finns ett härligt och rymligt kök med allt du behöver, avslappnade umgängesutrymmen och vilsamma sovrum med väldigt sköna sängar.
Den lilla trädgården ger möjlighet till kvällar utomhus där du kan höra storspovens rop eller gråsparvarnas tjatter i buskarna.
Hulterstad 113 ligger i en vacker radby på östra sidan av Öland. På ena sidan huset finns Alvaret med vandringsstråk och på andra sidan ser du havet med grusvägar som ringlar sig ner till vattnet.
I närområdet finns små butiker och kaféer och det är inte långt till Mörbylånga och Färjestaden.
Skådar du fågel så har du många fina platser i närheten. Här finns som sagt allt du behöver för avkopplande semesterdagar.
Jag kan varmt rekommendera Hulterstad 113.

Anna - Lena & Nils, Västerås

Trevliga och tillmötesgående värdar. Huset ligger mitt i en vacker radby, det är fint skött med rymliga och fräscha rum. Tydliga instruktioner om skötsel finns i huset,
På promenadavstånd finns fina natur och fågellokaler som, Allvaret, Görans dämme och Östersjöns stränder. Trevlig trädgård som ger möjlighet till lugn och avkoppling
.

Jessica med familj
Göteborg

Ett fantastiskt hus på det underbara Öland!

I fyra år har vi nu hyrt det vackra och omsorgsfullt inredda Hulterstad 113. Jörgen & Anne-Lene får en att känna sig riktigt välkommen!
Det är så mysigt att bo på landet i en riktig radby, granne med både havet och alvaret. Nära till Södra udden för att skåda fågel & nära till härliga badstränder.